Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان  رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گیلان گفت: به تالاب انزلی رحم نکردیم و مورد بی مهری های فراوان قرار گرفته است.

محمد کازرونی رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گیلان امروز در جشنواره تدوین ارتباطات، آموزش، مشارکت و آگاهی افزایی (سیپا) برای تالاب انزلی که در سالن اجتماعات محیط زیست گیلان برگزار شد، گفت: برداشت های شن و ماسه خسارت های زیادی به محیط زیست وارد کرده است و این کار طی سی سال گذشته موجب شده است که ذخایر آبزیان به مخاطره بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز در این همایش مخاطبان ما بیشتر کودکان و نسل جوان هستند که باید برای حفاظت از این منبع ارزشمند آگاه تر شوند.

کازرونی خاطرنشان کرد: در گذشته به تالاب انزلی رحم نشد و شاهد هستیم حال تالاب اصلا انزلی خوب نیست باید کاری کنیم که شاهد بدتر شدن حال این اکوسیستم ارزشمند نباشیم.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گیلان تصریح کرد: تالاب انزلی مورد بی مهری های فراوان قرار گرفته و گزارشاتی وجود دارد که عمق این تالاب در برخی از مناطق از ۱۱متر به ۲ متر رسیده است و این وضعیت برای تالاب انزلی نگران کننده است.

وی ادامه داد: نسل امروز درد تالاب انزلی را حس کرده اند و دغدغه شان این است که گرفتاری تالاب هورالعظیم از تالاب انزلی دور نیست.   

کازرونی تصریح کرد: باید به خطراتی که تالاب انزلی را تهدید می کنند به جد توجه کنیم تا مبادا از تالاب انزلی امروز فقط مرداب انزلی باقی بماند.

در ادامه این مراسم عباس عاشوری دبیر تالابهای گیلان با اشاره به اینکه حال تالاب انزلی خوب نیست و نباید آن را به حال خود رها کرد، گفت: بهره برداری از تالاب باید خردمندانه باشد و برای تحقق این امر سیپا می تواند کمک کند.

وی افزود: در گیلان سیپای تالاب امیر کلایه آماده شده است و سیپای تالاب انزلی به همت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گیلان در مراحل پایانی کار است.

عاشوری با بیان اینکه باید حواسمان باشد و وارد برخی از جریان ها و حساس سازی ها نشویم، اظهار کرد: تالاب های ساحلی نظیر تالاب  انزلی بازیچه دست دریا هستند و باید بدانیم که هر گونه دستکاری در تالاب ها سخت و خطرناک است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محیط زیست تالاب انزلي تالاب انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال گذشته با ورود دستگاه قضایی خبر داد.

 ناصر عتباتی در گفت و گو با ایسنا افزود: در سال گذشته، دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها در سال گذشته نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

این مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود کشف شد
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه