Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت- ایرنا- عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان به برنامه ساخت اقامتگاه های بوم گردی در استان اشاره و بیان کرد: این سازمان جهت اجرای این طرح ، نقشه ها و الگوهای ساخت اقامتگاه های بوم گردی را از طریق سایت نظام مهندسی ساختمان استان در اختیار متقاضیان قرار می دهد.

مهرداد کاظمی آسیابر روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اگر متقاضی واحد بوم گردی نتوانست خود نقشه ای منطبق بر ساخت و ساز سنتی پیدا کند، می تواند از این نقشه های معماری ، سازه و تاسیساتش که به صورت کامل بطور رایگان بر روی سایت سازمان قرار می گیرد ، برای ساخت اقامتگاه بوم گردی خود بهره بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه طرح اقامتگاه های بوم گردی با تدبیر استاندار در استان آغاز شده است ، گفت: برهمین اساس، نظام مهندسی ساختمان استان به عنوان یکی از اعضای اصلی اجرای این طرح ؛ کارگروه تخصصی معماری بومی را با هدف حفظ معماری بومی و سنتی هر منطقه تشکیل داده است.
وی تصریح کرد: نظام مهندسی ساختمان گیلان در کارگروه تخصصی معماری بومی، نقشه‌های پیشنهادی متقاضیان را بررسی و در صورت انطباق با معماری منطقه مورد نظر و ضوابط مربوط، مجوز تایید صادر می‌کند.
وی اضافه کرد: علاوه بر این ؛ الگوها و نقشه های پیشنهادی این سازمان نیز منطبق با ساختار معماری روستایی و رعایت مصرف کمتر انرژی تهیه شده و سازمان نظام مهندسی گیلان به جهت رعایت موارد یاد شده در احداث واحدهای بوم گردی پیشگام است.
کاظمی آسیابر تصریح کرد: معماری بومی روستایی ارتباط تنگاتنگی با بستر خود داشته و با محوریت آسایش ساکنان، مبتنی بر پتانسیل‌ها و محدودیت‌های مختلف زیست محیطی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصاد بومی، تجلی یافته که در همین راستا نظام مهندسی ساختمان گیلان قادر است راهکارهای قابل تاملی برای ساخت اقامتگاه‌های مورد نظر ارائه دهد.
به گفته این عضو هیات مدیره نظام مهندسی ساختمان گیلان؛ این سازمان دو برنامه اصلی شامل بازسازی و احیای اقامتگاه‌های موجود و همچنین احداث اقامتگاه‌های جدید متناسب با ارزش معماری بومی هر منطقه، را دنبال می‌کند.
وی با اشاره به مزیت های اقامتگاه های بوم گردی برای روستاییان بیان کرد: ساخت اقامتگاه های بوم گردی علاوه بر حفظ معماری سنتی هر منطقه سیمای روستایی خاص هر منطقه را به نمایش می گذارد و جذب گردشگر را بدنبال دارد.
این کارشناس نظام مهندسی ساختمان گیلان معتقد است که ساخت اقامتگاه های بوم گردی بدلیل دارا بودن شرایط خاص ، از مهاجرت روستاییان به شهرها و حتی مهاجرت مردم استان های دیگر به این استان جلوگیری می کند.
وی ادامه داد: اقامتگاه‌های بوم گردی علاوه بر اینکه یکی از راه‌های جذب توریست هستند، با سیاست حفظ و تجدید حیات معماری بومی منطقه موجب عدم تغییر کاربری اراضی و باغها ، و رونق معیشت روستایی نیز می‌شوند.
عضو هیات مدیره نظام مهندسی ساختمان گیلان در ادامه از همه مهندسان خواست که تجارب و پیشنهادات خود را در زمینه ضوابط و الگوها و سایر موارد مربوط به اقامتگاه‌های بوم گردی به نظام مهندسی استان ارائه دهند.
هم اکنون فراخوان مسابقه طراحی معماری الگوهای پیشنهادی خانه های مسکونی در مناطق جلگه ای و ساحلی روستایی گیلان نیز بر روی سایت نظام مهندسی قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، احداث پنج هزار واحد بوم‌گردی تا 18 ماه آینده هدفگذاری که از پنج هزار روستای هدف گذاری شده، در حال حاضر حدود 300 روستا وارد این طرح شده است.
خبرنگار: مریم سلیمانی**انتشار دهنده: بابایی
7296 /6030

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۲۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، مطابق آمار وزارت راه و شهرسازی در قالب طرح نهضت ملی مسکن هم‌اکنون ۲.۵ میلیون واحد نهضت ملی مسکن مراحل ساخت خود را آغاز کرده و از این تعداد ۱.۸ میلیون سرپرست خانوار برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند. ۰.۷ میلیون متقاضی نیز در حال طی مراحل اولیه برای معرفی به نظام بانکی هستند.

بیشتر بخوانید: پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار

از طرفی از ۱.۸ میلیون متقاضی نهضت ملی مسکن که جهت دریافت تسهیلات به نظام بانکی معرفی شدند، کمتر از ۰.۸ میلیون متقاضی موفق به انعقاد قرارداد تسهیلات با بانک شده‌اند.

به معنای دیگر این آمار آن است که ۵۵ درصد از متقاضیان واجد شرایطی که مراحل آماده‌سازی زمین و تسهیلات را در بانک طی کردند، موفق به انعقاد قرارداد با بانک نشده‌اند.

نکته مهم اینکه انعقاد قرارداد با نظام بانکی به معنای دریافت تسهیلات نیست و تا زمانیکه وام متقاضی به دست برسد راه طولانی وجود دارد.

مطابق قانون جهش تولید مسکن، نظام بانکی مکلف به پرداخت سالانه ۲۰ درصد از تسهیلات خود به بخش مسکن است اما در طول ۳ سال گذشته عملکرد بانک‌ها با تعهدات قانونی فاصله دارد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1229488 برچسب‌ها مسکن ملی

دیگر خبرها

  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد