Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@20:09:28 GMT

معماری گیلان از ساخت و ساز بومی دور شده است

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۲۰۳۲۴

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گیلان گفت: خبرنگاران همواره در ارتباطی دو سویه و عمیق با اجتماع زندگی می کنند و نمایانگر فکر و فرهنگ آن جامعه هستند که توسعه و تحول مرهون تلاش های شبانه روزی آن هاست.

‌به گزارش ایسنا، مهندس عبدالرضا قاسمیان،‌ امروز به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار در دیدار با خبرنگاران ایسنا اظهار کرد:جامعه خبرنگاران و اصحاب رسانه با توانایی روشنگری خود می توانند با هدایت افکار عمومی نقشی مهم در ایجاد ارتباط میان سازمان ها و مردم ایفا کرده و راه پیشرفت جامعه را هموارتر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تلاش صادقانه خبرنگاران در پوشش خبری فعالیت ها و رویدادهای گوناگون،جهت ارتقاء سطح آگاهی اقشار مختلف جامعه مصداق بارز خدمت ارزشمند می باشد و همواره شایسته توجه و تقدیر است.

رئیس سازمان نظام مهندسی استان گیلان گفت:خبرنگاران همواره در ارتباطی دو سویه و عمیق با اجتماع زندگی می کنند و نمایانگر فکر و فرهنگ آن جامعه هستند که توسعه و تحول مرهون تلاش های شبانه روزی آن هاست.

قاسمیان با بیان اینکه با تعامل با رسانه ها می توانیم نکات کاربردی و ایمنی را به اطلاع مردم برسانیم،تصریح کرد:در سکونت گاه های غیر رسمی در حاشیه شهرها مشکل داریم که یقینا با اطلاع رسانی صحیح توسط اصحاب رسانه می توانیم از بروز حوادث در حوزه ساختمانی پیشگیری کنیم.

وی با بیان اینکه استان گیلان از نظر استحکام ساختمان ها جایگاه خوبی دارد،افزود: متاسفانه در گیلان از فرهنگ ساخت و ساز بومی دور شده ایم، ساختمان های قدیمی ما علاوه بر معماری های خیلی خوب، استحکام خوبی هم دارند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گیلان تاکید کرد: فرهنگسازی خیلی مهم است،اگر مردم اطلاعات و آگاهی کافی داشته باشند، قطعا ساختمان های مستحکمی خواهیم داشت.

‌در پایان این دیدار مهندس قاسمیان، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گیلان با اهدای هدایا از خبرنگاران این مجموعه قدردانی کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۰۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی شهردار مراغه گفت: سازه های آجری به مناسبت بزرگداشت روز مراغه در پارک ملت این شهر با استفاده از طرح‌های بنا‌های تاریخی اجری ساخته شده است.

مروتی افزود: ساخت این سازه ها با مشارکت حدود ۲۳ نفر هنرمند، معمار، کارشناسان فنی شهرداری، استادان دانشگاه و دانشجویان معماری، دو هفته زمان برده است.

وی با بیان اینکه، مراغه خواستگاه معماری سبک آذری در ایران است، اظهار کرد: این سازه‌ها با هدف احیاء و به نمایش گذاشتن معماری تاریخی و سنتی این شهر اجرا شده است.

به گفته شهردار مراغه، این سازه‌های آجری در پارک ملت مراغه، نماد فرهنگ غنی معماری این شهر از دیرباز تاکنون است.

وی با اشاره به تدوین ده‌ها برنامه برای روز بزرگداشت مراغه افزود: ساخت این آثار هنری، از برنامه‌های جذاب و به یادماندنی ۱۶ اردیبهشت امسال خواهد بود.

مروتی تصریح کرد: برنامه‌های روز مراغه از ۱۲ اردیبهشت آغاز شده و به مدت یک هفته با برگزاری همایش‌ها، برنامه‌های فرهنگی و ورزشی ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه
  • ساخت ۱۰ المان آجری در مراغه
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد